With Heart and Soul Project

As Louis Hay said ‘You can heal your life’.

It’s true, but you don’t have to do it all alone.

On our path to self-healing and acceptance we can hit certain milestones we can’t pass alone, and it is important to ask for help when these times come.

What else would be a bigger self-love if not making the most out of ourselves by letting go what no longer serves our highest good and invite happiness, fulfillment and love in our life?

I can help to guide you to your next step on your path to live a life you dream of. I launched a project called With Heart and Soul which is also as a self-love movement and a loving community.

You can read more about it on my About page.

Please send me an email here if you would like to have a 1:1 mentoring session with me.

The mentoring sessions are through Skype.
One session is an hour long.

Louis Hay szerint, magyar fordításban, megtudod gyógyítani az elméd. Angolul ez úgy szól, hogy megtudod gyógyítani az életed.

Ez valóban így van, viszont ezt az utat nem kell egyedül bejárnod!

Az önfejlesztés útján, vagy akár csak a mindennapi életben akadályokba ütközhetünk amiket nem tudunk egyedül áthidalni és ilyenkor fontos, hogy merjünk segítséget kérni!

Végtére is, mi más a legnagyobb önszeretet, ha nem az, hogy a legjobbat szeretnénk kihozni önmagunkból azáltal, hogy elengedjük azokat a terheket amik visszatartanak minket egy boldogabb, teljesebb és szeretetben gazdag élethez!

Segítelek áthidalni ezeket az akadályokat, amik visszatartanak az életben, legyen szó párkapcsolati- vagy pénzügyi problémákról, döntéshozatalról, szakmaválasztásról, hozzám bizalommal fordulhatsz!

Létrehoztam egy projektet ami Szívvel – lélekkel névre hallgat. Ez nem csak a mentorálási technikám neve, ez egy szerető, elfogadó közösség és mozgalom, amihez itt csatlakozhatsz. Bővebben olvashatsz erről az About menü pontban.

Ha szeretnél privát mentorálást kapni tőlem csak küldj egy emailt ide.

A tanácsadás Skype-on keresztül történik.
Egy alkalom egy órás.